Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3 x kindvriendelijk kamperen in Toscane

Drie fantastische campings in Toscane!

Toscane is een prachtige Italiaanse regio en een heerlijke vakantieplek voor het hele gezin. Je vindt er groene natuur, maar hebt er ook mooie stranden. Daarnaast geniet je van pittoreske dorpjes en steden als Florence, Lucca en Siena. En de kinderen hebben al helemaal genoeg te doen! Natuurlijk bezoek je met het gezin de scheve toren van Pisa en geniet je op een terrasje van het lekkerste ijs in Toscane. Ook leuk: parken als het Pinokkio-park bij Lucca, het avonturenpark Fosdinovo of de dierentuin in Pistoia.

Maar waar verblijf je nou in Toscane?

International Etruria

Deze kindvriendelijke camping ligt pal aan de Toscaanse kust, in de aangename schaduw van een groen pijnbomenbos. Vanuit je tent of caravan loop je zo het zandstrand op voor een duik in de Middellandse Zee. De speeltuin op het strand is ideaal voor kinderen, en daarnaast organiseert het enthousiaste animatieteam allerlei activiteiten.

Meer over kindvriendelijke camping International Etruria

international

Chiocciola

Camping Chiocciola is een fijne camping met diverse zwembaden en een multisportveld. Vervelen is geen optie! Voor de allerkleinsten is er een kinderspeelplaats. Verder biedt de camping rust en ontspanning, want door de aangrenzende natuur is het een ideale omgeving voor wandelaars, fietsers en mountainbikers.

Meer over kindvriendelijke camping Chiocciola

chiocciola

Park Albatros

Camping Park Albatros is een echte familiecamping, in een prachtige omgeving die zich perfect leent voor mooie uitstapjes. Denk hierbij aan het eiland Elba, de historische stad Grosetto of mooie wandel- en fietstochten in de omgeving. Er is een enthousiast animatieteam aanwezig voor jong en oud, en dan is er ook nog een strand! Gegarandeerd een heerlijke vakantie.

Meer over kindvriendelijke camping Park Albatros

parkalbatros

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com