Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x waarom Le Douzou vakantieparadijs #1 is

De zomervakantie komt alweer dichterbij en de kids zeuren alweer om de grootste zwemparadijzen. Maar jullie willen tegelijkertijd ook wel even weg van het drukke leven om even helemaal tot rust te komen. Wat als ik je vertel dat er een bestemming bestaat waar werkelijk iedereens hart sneller van gaat kloppen? Met één stap op Le Douzou weet je het al zeker: dit wordt je volgende vakantiebestemming! Benieuwd waarom de herinneringen gemaakt op deze camping je voor altijd bij zullen blijven? Lees snel mee met de volgende 3 redenen en laat je verrassen!

1. Op en top waterplezier

Een vakantie in het zonnige Frankrijk is niet compleet zonder oneindig veel waterplezier! De kinderen horen gespetter en gaan al rennend het zwemparadijs verkennen. Ze stoppen plots met schitterende ogen vol verbazing. Zoiets hebben ze nog nooit gezien! Maar liefst 3 zwembaden zullen het geluk van het hele gezin maken. Klaar voor een poolparty? Deze vrolijke avonden worden in de zomermaanden georganiseerd. Perfect voor de kinderen om vriendjes voor het leven te maken. Horen jullie nog meer gespetter? Dan komen deze geluiden vol waterplezier vast van de rivier vandaan. Wist je dat je op de camping gratis (!) een kano kunt huren om deze rivier te verkennen? Trek die zwemvesten maar alvast aan!

Foto van Camping Le Douzou

2. Entertainment is prioriteit

Heerlijke verse broodjes voor een ontspannen ontbijtje in de zon staan klaar, even rustig de ochtend beginnen… Maar daar denken de kinderen heel anders over! Er is geen tijd te verliezen, want de miniclub gaat zo van start! Schminken, ponyrijden, dansen, werkelijk alles wordt bij Le Douzou in het werk gesteld om het de kinderen naar de zin te maken. Sport, spel en plezier komen hier samen. De kinderen worden meegevraagd door hun pasgemaakte vriendjes naar het spannende kampvuur vanavond. Dat wordt dolle pret! Feestje hier, feestje daar… Ook ouders genieten elke dag van het leukste entertainment. Elke donderdagavond in juli en augustus wordt er een grote feestmaaltijd georganiseerd gevolgd door een concert of een show. Daar zijn die saaie avondjes voor de tv in Nederland niks bij!

Le Douzou

Foto van Camping Le Douzou

3. Alles voor een betere wereld

Wat Le Douzou echt bijzonder maakt? Ze beschermen met man en macht hun zo waardevolle flora en fauna. En hoe doen ze dat? Er wordt gebruik gemaakt van 100% groene elektriciteit, douches en toiletten zijn uitgerust met timers en lokale producten zijn een must. Zelfs de kinderen worden opgeleid met natuuractiviteiten. Samen gaan ze tijdens een ontdekkingstocht op zoek naar dieren en planten, maken ze een kampvuur en bouwen ze hutten. Hoe spannend is dat? Een beter imago kan je vakantiebestemming bijna niet hebben. Want eerlijk is eerlijk, we willen allemaal ons steentje bijdragen aan het milieu!

Poto van Corina Ardeleanu via Unsplash

Helemaal overtuigd en klaar om je vakantie te vieren bij Le Douzou? Wacht niet te lang en boek hier snel je verblijf.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Roche d’Ully

Familie Murzan, 3 september 2015

Vrijheid voor kinderen

Wat fijn om s’ ochtends een miniclub te hebben. De goed voorbereide knip, plak en tekenopdrachtjes vielen in de smaak. Onze animator Danielle nam echt de tijd om ze te helpen en wist ook de Engelse en Franstalige kindjes erbij te betrekken zodat ze elkaar leerden kennen. s’ Middags gingen we lekker naar het zwembad. Een kleine overzichtelijke camping waar kinderen vrij kunnen spelen.

Bezocht Roche d’Ully in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com