Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Landal Greenparks

Familievakanties in natuurlijke omgeving

Landal Greenparks beschikt over meer dan 85 vakantieparken in Europa, allemaal midden in de natuur. 55 van deze parken zijn verspreid over heel Nederland. Daarnaast zijn er nog meer dan 30 parken te vinden in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Hongarije en Denemarken.

Gezinsvakantie midden in de natuur

Bij Landal geniet je samen met je gezin van een heerlijk ontspannen vakantie waarbij natuur, rust en ruimte centraal staan. Alle parken zijn namelijk gelegen in een prachtige groene omgeving. Op het park zelf is voor het hele gezin genoeg te doen. De kinderen hebben alle ruimte om buiten te spelen en de meeste parken liggen aan het water of er is een zwemparadijs aanwezig.

Landal Greenparks en Duurzaam ondernemen

De natuur en de omgeving staan centraal bij Landal Greenparks. Dit merk je niet alleen aan hun groene vakantieparken in schitterende omgevingen, maar ook aan hun beleid. Het streven is om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en in 2030 klimaatneutraal te zijn. Dat wil zeggen dat vanaf 2030 Landal Greenparks niet meer bijdraagt aan de klimaatverandering door de uitstoot van CO2. Dit pakken zij voor ieder park weer anders aan, want alle parken zijn immers anders.

Campings van Landal Greenparks

Resort Haamstede

Zeeland, Nederland

  • Ruime bungalows
  • Leuke activiteiten voor de kids
  • Vlakbij strand

De kinderen spelen met Bollo of gaan naar de indoorspeelplaats als het een keer wat minder weer is: een fijne kindervakantie!

Salztal Paradies

Nedersaksen, Duitsland

  • Natuurbelevingspad
  • Indoorspeelparadijs
  • Zwemparadijs

Verwonder je over het natuurschoon in het nationale park of neem een plons in het zwembad! Minder weer? Ga naar het indoorspeelparadijs!

Kids-Campings.com