Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Roche Posay

Roche Posay

Centre-Val de Loire, Frankrijk, Poitou-Charentes

  • Zwemparadijs
  • Aan een rivier
  • Kartmogelijkheden

Camping la Roche Posay is een mooie kindercamping in de buurt van Poitiers, aan de oever van rivier de Creuse. De kampeerplaatsen zijn ongeveer honderd vierkante meter, en allemaal elektriciteit. De camping heeft ook verschillende huuraccommodaties. Je kunt vanuit la Roche Posay makkelijk naar Tours of Poitiers, maar op de camping zelf kun je je ook prima vermaken.

Vijf dagen per week staat het animatieteam, waar een Nederlander bij zit, klaar met een vol programma. Dans mee op de campinghits tijdens de minidisco, spetter elkaar nat tijdens de splashdance, knip niet in je vingers op de miniclub of laat je skills zien op een van de sportactiviteiten. ’s Avonds zijn er grote spellen, quizen en bingo, maar vooral de dansavonden zullen veel geïnteresseerden trekken.

Verder is de receptie iedere dag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur, met een pauze van 12.00 tot 14.00 uur. ’s Ochtends kun je versgebakken brood halen bij de camping, terwijl je ’s middags en ’s avonds gerechten kunt halen of opeten bij het restaurant. De bar en het terras zijn de hele dag geopend.

Faciliteiten

Neem een verfrissende duik in het ruime zwembad, spetter met de peuters in het pierenbadje of roetsj van de glijbaan met de oudere kinderen. ’s Ochtends wordt hier ook aquagym georganiseerd. Op het privéstrandje aan rivier de Creuse kun je lekker bijkomen, of juist dammetjes bouwen, kanoën en vissen.

Genoeg van het water? Tegen betaling kun je een fiets huren, of een stukje gaan karten. Op de camping zelf is ook nog een terrein voor jeu de boules.

Roche Posay op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Ile d’Offard - Kids-Campings.com

Ile d’Offard

Poitou-Charentes, Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Op een eilandje
  • Midden in de stad
  • Zeilen

Klimmen, kanoën, paardrijden, naar een attractiepark of tot rust komen in de Spa; op deze camping kan het allemaal!

Voiles d’Anjou - Kids-Campings.com

Voiles d’Anjou

Poitou-Charentes, Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Midden in de Loirevallei
  • Tennisbaan
  • Minigolf

Knutsel en doe spelletjes in de miniclub, of werk je in het zweet op een van de sporttoernooien op Voiles d'Anjou in de Loirestreek!

Kids-Campings.com