Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Château des Marais: luxe kids-camping in de Loire

Kamperen of glamperen in Loire-vallei? Dan ben je bij Château des Marais aan het goede adres! Deze luxe camping is één van mijn favorieten, want je ziet er allerlei soorten mensen. De echte kampeerders die een eigen tent meenemen, de families met een caravan, maar ook de luxe kampeerder die liever in een glamping accommodatie overnacht. Op Château des Marais komen ze allemaal samen en dat maakt deze camping speciaal en gezellig!

Kids

Speciale aandacht is er natuurlijk voor de kinderen. Je ziet de blauw met oranje shirtjes al springen voor groepen kinderen of langs het sportveld voor een voetbaltoernooi. Het animatieteam van Team4Animation bestaat uit maar liefst 3 animateurs en zij maken de vakantie van de kids tot een groot feest! Dat zie je wel aan die lachende, stralende gezichtjes.

Op stap

Een dagje op avontuur kan natuurlijk niet missen en ik kan je een goed uitje wel aanraden: een bezoek aan het kasteel La Loire. Bij aankomst van dit mega grote kasteel zien de jongens zichzelf al als ridders en de meiden als prinsessen. Jullie vermaken je hier wel even!

Zijn jullie niet zo van de kastelen? Ga tokkelen in de stad Tours in het Gadawi Park, een dagje uit naar park des Mée of Royal Kids in Blois waar de kinderen zich kunnen uitleven. Maar een dagje op bezoek bij de wilde dieren is natuurlijk ook altijd een goed uitstapje. Neem de kids mee naar het Grand Aquarium de Touraine om de grootste en mooiste vissen te bekijken. Of  de dierentuin Zooparc de la Beauval.

Zwempret

Als jullie dan na zo’n lange dag uit terugkomen op de camping, is er natuurlijk niks lekkerder om nog even een frisse duik te nemen in het zwembad met de hele familie. Met mama van de glijbaan af en met papa van de springplank springen!

Ouders, let op: het is moeilijk om de kids uit het water krijgen, want ze hebben veel te veel plezier in het zwemparadijs van Château des Marais! Terwijl de oudsten van de glijbaan roetsjen of door de wildwaterbaan zoeven, kunnen de kleinsten in het pieterbadje met de lagune spelen.

Het is echt een topcamping! Wanneer ga jij op bezoek bij deze camping?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com