Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Op pad met een Bürstner camper

Gisterochtend was het zo ver: het begin van onze camperreis door Europa! We haalden de gloednieuwe Bürstner Ixeo IT Time 710 G op bij Caravan Centrum Emmeloord. Daar kregen we, voordat we op pad gingen, een uitgebreide uitleg over het gebruik van de camper, van binnen en buiten! Daarna ging de reis echt van start. Zowel Tessa als ik hadden nog nooit in een camper gereden, dus het was in het begin wel even spannend. Maar het wende snel, de camper rijdt super fijn en rond 11 uur ’s avonds hadden we onze eerste bestemming bereikt: Ferienparadies Natterer See in het mooie Oostenrijk. Hierover later meer…

Onze eerste indruk van de Bürstner camper? Super! Al bij binnenkomst stonden we vol verbazing van de luxe. Zowel van binnen als buiten heeft het een super-de-luxe uitstraling, en is voorzien van alle gemakken. De keuken is gevuld met servies en pannen. Tijdens onze eerste stop langs de Duitse autobahn konden dus al echt genieten van een lekkere lunch buiten de camper. Dan wacht er natuurlijk nog een lange reis, maar in deze reizen is dat geen probleem. De stoelen zijn comfortabel met handsteunen aan beide kanten. Met de cruise control op 11o km per uur, zoefden we over de snelweg. Heerlijk rijden! Ook in de Oostenrijkse bergen reed de camper rustig over de weg, op weg naar de camping.

Bij aankomst op de camping zetten we de camper op zijn plaats, pakten we de koffers uit en maakten we ons bed op. De camper is voorzien van twee tweepersoons bedden, waarvan er eentje zich achter in de camper bevindt. De ander? Dat is een gaaf hefbed, die met een druk op de knop naar beneden komt. Een demonstratie hiervan zie je in het filmpje hieronder:

Omdat het heerlijk afgekoeld was, schoven we de luifel uit. Nog even het tafeltje en de stoelen eronder om uit te rusten van een lange reis. Deze ochtend werden we wakker met een heerlijk gevoel. We hebben heerlijk geslapen en kijken uit naar de rest van onze camperreis langs verschillende campings in Europa. Benieuwd naar meer verrassingen van de camper? Blijf ons dan volgen!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com