Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Een zomer vol vermaak bij La Bretonnière

Gelegen in de Vendée met tal van faciliteiten en direct aan de kust: welkom op La Bretonnière. Vanaf het moment dat jullie deze gezellige familiecamping betreden voelt het direct als thuiskomen, aangezien je bij aankomst letterlijk en figuurlijk warm wordt ontvangen. Terwijl je als ouder even heerlijk kunt ontspannen op een ligbedje aan het zwembad, doen de kids vrolijk mee met de animatie of spetteren ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes in het zwembad. Ga je mee naar dit vakantieparadijs?

Een vakantie vol vertier

Dankzij het getrainde personeel van TeamAnimation zit het met het vermaak voor de kids wel goed deze zomer. Van een Nederlandstalige miniclub tot aan een disco: niets is te gek op La Bretonnière. Met campingmascotte Buddy kunnen de kleintjes naar hartelust spelen. Bovendien kunnen de kids zich samen met hun leeftijdsgenootjes uitleven op de trampolines, een potje tafeltennissen of rondrazen in een van de buitenspeeltuinen. Extra leuk is dat er ook een speelruimte te vinden is waar ze allerlei leuke spellen kunnen doen. Een ding is zeker: dit wordt voor het hele gezin een zomer om nooit te vergeten.

La Bretonnière - Kids-campings.com

Foto van La Bretonnière

Op La Bretonnière en daarbuiten

Dat er op de camping geen gebrek aan vermaak is mag duidelijk zijn, maar wist je dat er ook nog heerlijk gezwommen kan worden in het zwembad? Spetterplezier gegarandeerd. Ook de omgeving van La Bretonnière leent zich perfect voor een dagje plezier. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het traditionele dorpje Saint Julien of bezoek het Lac du Jaunay. Hier kunnen jullie een middagje vissen of een verkoelende duik nemen.

Om de geschiedenis van Frankrijk in te duiken moet je bij themapark du Puy du Jou zijn. Een leuk park voor jong en oud waar je van alles leert over de historie van dit vakantieland. Blijf in de avond nog even hangen, want dan bewonder je hier een indrukwekkende licht- en geluidshow.

La Bretonnière - Kids-campings.com

Foto van La Bretonnière

Ben jij van plan om een onvergetelijke zomer bij La Bretonnière te beleven? Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw verblijf. 

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Ardèche Camping

Familie de Rooij, 21 maart 2017

Super!

Gewoon een super camping voor gezinnen met kinderen tot circa 8 jaar! Kleinschalig, makkelijk contact maken, zeer goede accommodatie maar toch echte camping sfeer.

Tips in de omgeving? Gorges de Ardeche, Vallon Pont d’arc, Velotrain.

Bezocht Ardèche Camping met partner.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com