Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Een weekendje weg met Hemelvaart of Pinksteren?

Geniet met familie van een goed begin van het voorjaar. Ga er een lang weekend tussenuit met de kids tijdens Hemelvaart of Pinksteren. Bovendien is het dan alweer lente. Geniet van het weer en buitenleven op de camping. Plan een fiets- of wandelroute in de buurt van de camping. Ook leuk is het bezoeken van een attractiepark of stad in de buurt. Lees hier over leuke kindercampings om te bezoeken tijdens Hemelvaart of Pinksteren.

De Boshoek

Als je op zoek bent naar een echte familiecamping midden in de natuur dan is De Boshoek de ideale camping. Door het zachte weer in mei is het heerlijk vertoeven op de Veluwe. Kies voor een dag ontspannen of juist actief bezig zijn. Want de Veluwe en De Boshoek bieden vele mogelijkheden. De kids kunnen zich namelijk de hele dag vermaken in het zwembad, bij de kinderboerderij of met het animatieteam. En als de kinderen zich vermaken dat heb je als ouders ook echt vakantie! Daarnaast is de camping in 2017 verkozen als vijfsterren ANWB TOP camping!

Vier Hemelvaart of Pinksteren bij De Boshoek

Winterberg

Niet alleen in de winter of hartje zomer, maar ook in de lente is Winterberg heel mooi! Adem de frisse boslucht in tijdens een heerlijk wandeling of zoek schelpen op het strand. Geniet van alles wat de mooie natuur te bieden heeft. Voor de kids is er ook van alles te doen op het park. Elke dag is een nieuw avontuur. Niet alleen zwemmen is mogelijk, maar ook karten of rodelen! De kids hebben de tijd van hun leven. Ondertussen kun jij je ontspannen in het wellnesscentrum. Landal Winterberg is een echt familiepark vol plezier en gezelligheid voor het hele gezin.

Helemvaart of Pinksteren op Landal Winterberg

Wilhelm Tell

Net over de grens in België vind je vakantiepark Wilhelm Tell. Gelegen in de zonnigste streek van België. Maar ook als het nog niet zo warm is kun je je de hele dag vermaken. Neem een duik in het binnenzwembad of beleef vertier in de binnenspeeltuin. Ook tijdens Hemelvaart of Pinksteren worden er leuke activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Kom langs en beleef het zelf.

Een lang weekend Hemelvaart of Pinksteren bij Wilhem tell

Wil je er even tussenuit met het gezin tijdens Hemelvaart of Pinksteren? Bekijk alle leuke campings uit ons hele aanbod. Verras de kids met een lang weekend vol plezier en gezelligheid!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com