Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Last minute eropuit in de meivakantie

De lammetjes lopen in de wei, de vogels die fluiten en de bloemen die in bloei staan. Het is weer lente. De kinderen hebben een week vrij van school dus dit is het ideale moment om nog even last minute in de meivakantie weg te gaan. In eigen land is het al prima weer om leuke activiteiten te doen met de kids! Breng een bezoek aan een pretpark of een leuke stad. Ook uitwaaien aan zee is heerlijk rond deze tijd. Voor een drankje op het terras is dit weer ook zeer uitnodigend. In dit blog een aantal leuke last minute bestemmingen voor de meivakantie.

Weekend

Ontdek een prachtig plekje aan het Gardameer vanaf camping Weekend. Het is een echt kinderparadijs. Elke dag is er uitgebreide animatie voor de kids. Met het wekelijkse pizza bakken als een van de hoogtepunten. In de avond komt er een treintje langs om de kids op te halen en te swingen op de hits van de minidisco. De camping is centraal gelegen waardoor de trekpleisters van het gebied eenvoudig te bereiken zijn. Bovendien is het ongeveer 21 graden in de meivakantie wat het buitenleven heerlijk maakt.

Ontdek het Gardameer tijdens de meivakantie met de kinderen

Hof van Saksen

Ben je op zoek naar een vakantiepark waar alles tot in de puntjes is geregeld? Dan is Hof van Saksen de perfecte bestemming. Een stijlvol park in de prachtige omgeving van Drenthe. Hier vind je alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie met de kinderen. Er worden te gekke activiteiten georganiseerd en ze beleven eindeloos speelplezier in de indoor speeltuin of het overdekte zwembad. Het is zelfs mogelijk om spelen en leren te combineren in een van de workshops als koken, techniek, bouw of natuur.

Meivakantie doorbrengen in Drenthe met de kinderen.

Castell Montgri

Ontdek de prachtige Costa Brava tijdens de meivakantie. Het goudgele strand ligt op ongeveer 1 kilometer van Castell Montgri en is makkelijk te bereiken. Al hoef je niet eens de camping af. De groot opgezette kindvriendelijke camping heeft een groot aanbod aan faciliteiten. O.a. drie zwembaden, meerdere restaurants en bars, speeltuinen en een enthousiast animatieteam. De kinderen zullen hier de tijd van hun leven hebben en jij dus ook!

Meivakantie met de kids aan de Costa Brava

Ertussenuit met de meivakantie

Natuurlijk zijn er nog veel meer bestemmingen te bezoeken tijdens de meivakantie! Bekijk ons hele aanbod en boek snel voordat de beste plekjes al vergeven zijn.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Aan het Gardameer
  • Avondshows
  • Mini-kinderboerderij

Weekend Glaming Resort is een echt kinderparadijs! Elke dag is er uitgebreide animatie voor jong en oud. Mascotte Spotty is de vriend van ieder kind!

Kids-Campings.com