Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De leukste waterparken in Frankrijk

Spatter in het bubbelbad en roetsj van de hoogste glijbanen!

Wie droomt er als kind niet van: een hele dag naar een waterpark! Met de hoogste glijbanen, de tofste stroomversnellingen en de heerlijkste golfslagbaden. Genieten! Maar waar moet je zijn voor de leukste waterparken in Frankrijk? Wij zochten het uit.

Aquasplash in Antibes

In Antibes, aan de Côte d’Azur, ligt het waterpark Aquasplash. Een enorm park dat grenst aan het park Marinaland, waar je dolfijnen, zeeleeuwen en zelfs orka’s kunt spotten.

Aquasplash heeft een flink aanbod waterattracties, waaronder een enorme glijbaan die je lanceert en een obstakelrun waarbij je zo snel mogelijk een parcours aflegt. Wie even wil bijtanken legt zich neer op de zogenoemde Lazy River. Heerlijk!

Aqualand Bassin d’Arcachon

Aqualand is een overkoepelende organisatie met verschillende waterparken in Frankrijk en andere landen in Europa. De grootste in Frankrijk? Bassin d’Arcachon!

Aan snelheid geen gebrek bij de attracties van dit waterpark. De Tornado, maar ook de Boomerang en The Wave… De namen klinken veelbelovend. Durf jij het aan?

Cobac Parc in Bretagne

In het noorden van Bretagne ligt het Cobac Parc, een kindvriendelijk zwemparadijs met meer dan alleen water. Zo rijdt er een treintje door het park, en kun je er babyvoetballen en pony-rijden.

Iets minder spannend dan bovengenoemde parken, maar wel leuk voor de afwisseling! En wellicht iets passender voor de allerkleinsten…

water-frankrijk-6

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com