Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Glamping

Ervaar de luxe van een accommodatie op een kindvriendelijke camping!

Wil je graag met de kinderen met de vakantie op een camping verblijven? Maar heb je wel behoefte aan wat meer luxe. En heb je geen zin om je eigen tent of caravan mee te nemen? Dan is Glamping een goede oplossing. Op vele campings in Europa worden verschillende glamping accommodaties verhuurd. Zo ben je voorzien van alle luxe, maar heb je wel de ouderwetse gezelligheid van een camping. De kinderen hebben de mogelijkheid om in het animatieteam te spelen met leeftijdsgenootjes, terwijl jullie met een gezellig drankje op je eigen terras genieten van de vakantie. Ideaal toch! Glamorous kamperen is de manier om je vakantie in alle rust door te brengen.

Voor welke accommodatie kies je?

Bij glamping heb je de keuze uit veel verschillende accommodaties. Een ook alle campings bieden weer andere accommodaties aan voor een glamping vakantie. Zo kun je kiezen voor verschillende luxe tenten, zoals de Safaritent of de Lodgetent. Hierin heb je nog steeds het gezellige gevoel van een verblijf in een tent, maar dan met meer luxe. Daarnaast vallen onder glamping accommodaties bijvoorbeeld ook stacaravans, chalets en cottages. Maar onder glamping vallen ook bijzondere accommodaties. Zo vind je op sommige plekken ook Pipowagens, boomhutten of zelfs iglo’s!

Voordelen van Glamping

Een groot voordeel van een glamping accommodatie is de luxe van de aanwezigheid van faciliteiten. Zo heb je in sommige verblijven een eigen badkamer! En hoef je dus niet met je wc-rol onder je arm over de camping. En kunnen de kinderen als ze terug komen van het animatieprogramma gelijk lekker douchen. Naast een badkamer heb je vaak ook de luxe van een eigen keuken. En kun je dus zelf gemakkelijk zorgen voor een lekkere maaltijd. Zonder dat je op een klein pitje voor de tent hoef zitten te koken. En voor het complete plaatje ben je daarnaast ook voorzien van een eigen terras, waar je je nog even terug kan trekken in alle privacy.

Ga op zoek naar een kindvriendelijke camping met Glamping accommodaties en wie weet geniet jij binnenkort van een luxe kampeeraccommodatie op een waar paradijs voor kinderen!

Populaire bestemmingen

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Pré Fixe

Midi-Pyreneeën, Frankrijk

  • Schitterend uitzicht op de Pyreneeën
  • Restaurant met verse biologische producten
  • Comfortabele en originele huuraccommodaties

Op Pré Fixe wacht je een warm welkom, de eigenaren worden geroemd om hun gastvrijheid. Door de vele faciliteiten is de camping perfect voor het hele gezin.

Padimadour

Midi-Pyreneeën, Frankrijk

  • Apart kinderbad met speeltoestellen
  • Natuurlijke omgeving
  • Vlakbij Rocamadour

In het zuiden van Frankrijk schijnt altijd de zon. Zo ook op camping Padimadour. Een camping vlakbij Rocamadour met faciliteiten voor het hele gezin.

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com