Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vijf kindvriendelijke campings in Nederland

Kamperen in Nederland heeft veel voordelen. Kinderen hebben er vaak vriendjes die hun eigen taal spreken, Nederland is een prachtig kampeerland en tenzij je vanuit Groningen naar Limburg reist, hoef je nooit erg ver te rijden. Een kindvriendelijke camping in Nederland is voor iedereen fijn. Want: blije kinderen, blije ouders. Dit zijn vijf kindvriendelijke Nederlandse campings waar je kinderen het gegarandeerd naar hun zin hebben.

Camping Beringerzand in Panningen

camping beringerzand

Camping Beringerzand in het Limburgse Panningen is een echte familiecamping. De kampeerplaatsen liggen verspreid over grote velden die worden ingedeeld op leeftijd van de kinderen. Ideaal, want zo hebben de kinderen altijd leeftijdsgenootjes in de buurt. Op Beringerzand is genoeg te doen. Wat te denken van trampolinespringen, fietscrossen en midgetgolfen? Natuurlijk kunnen de kids zich ook uitleven in een van de vele speeltuintjes die de camping rijk is of anders in het binnen- of buitenzwembad. Het animatieteam biedt activiteiten voor kinderen van alle leeftijden en is ’s avonds te zien met een theatershow.

Vakantiepark Zeebad in Breskens

camping zeebad

In badplaats Breskens in Zeeuws-Vlaanderen vind je Vakantiepark Zeebad. Ook hier zijn verspreid over het park speeltuintjes te vinden. Kindervriend Koos Konijn staat paraat om met de kinderen te knutselen, te sporten of andere activiteiten te ondernemen. Ben je zelf even toe aan een duik of willen de kinderen lekker plonzen? Dat kan! Het park heeft een overdekt zwembad met een apart kindergedeelte. En is het écht mooi weer, dan ben je zo op het uitgestrekte Noordzeestrand.

Vakantiepark (Buiten) Hof Domburg in Domburg

buitenhof domburg

We blijven nog even in Zeeland. Iets noordelijker, op Walcheren, ligt het gezellige plaatsje Domburg. Hier vind je vakantiepark (Buiten) Hof Domburg. Op dit park is er genoeg te doen voor jong en oud. In de Koos Kids Club kunnen de kinderen plezier maken met (daar heb je hem weer) Koos Konijn. Terwijl hun ouders even relaxen, kunnen kinderen knutselen, zingen, dansen en spelen. Het zwemparadijs op de camping heeft een 79 meter lange glijbaan met lichteffecten en een apart kindergedeelte. Ook vanaf (Buiten) Hof Domburg ben je zo op het weidse strand waar kinderen los kunnen gaan met hun emmer en schep.

Vakantiepark Kijkduin in Den Haag

vakantiepark kijkduin

Vlakbij Den Haag, Scheveningen én het strand ligt vakantiepark Kijkduin. Vanaf het park loop je zo het strand op, maar ook op de camping is genoeg te doen. Animatievriend Koos Konijn is ook hier aanwezig om de kinderen te vermaken. Het animatieteam organiseert de populaire minidisco en een meeleeftheatershow. Verder kunnen ze zich uitleven op het klimschip in de speeltuin of ravotten in het overdekte zwembad. Wil je het park af dan zijn Den Haag, en miniatuurland Madurodam, dichtbij.

Beach Resort in Kamperland

Roompot Beach Resort

De Oosterschelde stormvloedkering is wereldberoemd. Niet ver daar vandaan, in Kamperland, ligt Roompot Beach Resort. Zoals altijd op een Roompot-park is hier genoeg te doen en zeker voor kinderen. In het indoorspeelparadijs zijn ze gegarandeerd een tijdje zoet en dat geldt ook voor het subtropisch zwemparadijs met peuter-/ kleuterbad. Als gezin kun je ook samen goed uit de voeten op deze kindvriendelijke camping. Ga eens samen bowlen, speel een potje jeu de boules of trap een balletje op het speelveld. Verder zijn er voor de kinderen trampolines en is Koos Konijn ook hier aanwezig om gezellig met ze te knutselen. De oudere jeugd kan terecht in de chillruimte. Uitwaaien kan op het strand dat vlakbij is.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com