Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Als doorreiscamping

Even lekker uitrusten tijdens de lange autoreis!

Op vakantie gaan is leuk en kamperen is eigenlijk het allerleukste. Het liefst doen we dit natuurlijk in een warm en zonnig land. Maar dit betekent vaak wel dat we lang onderweg zijn. Zeker met kinderen is dit niet altijd even prettig. Hoewel je de kinderen misschien aardig zoet kunt houden met spelletjes of een filmpje op de achterbank, het fijnste is vaak toch om de reis even op te breken. Verblijf ergens een dagje of nachtje om vervolgens de reis voort te zetten naar de eindbestemming. Kies daarom voor een Kids Camping als doorreiscamping na een lange reis!

Maak van de tussenstop een feest!

Maar ook op een camping die dient als “tussenstop” is het fijn dat de kinderen niet gekluisterd zitten aan de caravan of tent. Hoewel er op deze camping geen groot animatie-aanbod hoeft te zijn is een speeltuin of een zwembad al genoeg. Hierin kunnen ze hun energie een aantal uurtjes lekker kwijt!

Wat maakt een goede doorreiscamping?

 • Dichtbij een snelweg of hoofdweg
  Een centrale ligging van zo’n tussenstop is belangrijk. Je bent immers niet van plan om hier langer te verblijven. Dus bij het verlaten van de snelweg, kom je het liefst zo snel mogelijk aan op je bestemming. Daarnaast is dit ook fijn als je de volgende ochtend verder gaat naar je eindbestemming. Hoe sneller op de juiste weg, hoe sneller op de eindbestemming!
 • Snel weer op reis
  Niets is vervelender dan voor een enkele nacht een hele camping af te moeten zoeken naar een staplaats. Vervolgens moet je de volgende ochtend deze alweer verlaten. En kun je opnieuw de hele camping over. Het ideaalste is een camping die hier rekening mee houdt en een apart “trekkersveld” heeft. Zo kun jij ’s ochtends in alle rust de tent of caravan weer reisklaar maken en op reis!
 • Campingwinkel of bakker in de buurt
  Een voordeel van de vakantie zijn de lekkere broodjes bij het ontbijt. Wanneer je op doorreis bent, is het belangrijk dat je iets te eten mee hebt voor onderweg. Het is daarom erg fijn als er een campingwinkel aanwezig is op de tussenstop: hier kun je ’s ochtends vroeg je verse broodjes en wat drinken halen voor onderweg. Indien dit niet het geval is, is een bakker om de hoek ook een goede tussenoplossing: zo spaar je weer een extra stop uit!
 • ’s Avonds eten
  Wanneer je ’s avonds, of tegen het eind van de middag aankomt op de camping ben je vaak moe en uitgehongerd van een lange reis. Hoe heerlijk is het dan dat je zelf niet eerst boodschappen hoeft te doen en vervolgens te koken? Een ideale tussenstop is voorzien van een restaurant, of op zijn minst een afhaalsnackbar waar jij je welverdiende avondmaaltijd kunt halen!

Bij het selecteren van de Tussenstop campings van Kids-Campings.com is nagedacht over al deze punten, zodat jij na een overnachting op een van deze campings weer fris verder kunt naar je eindbestemming!

Populaire bestemmingen

Les Saules

Noord-Frankrijk, Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

 • Nederlandse animatie
 • Binnen- en buitenbad
 • Fietsverhuur op camping

Familiecamping les Saules is een heerlijke plek de omgeving in de Loire te ontdekken, waaronder het prachtige Kasteel van Cheverny!

La Plage

Zuid-Frankrijk, Limousin, Frankrijk

 • Meer met zandstrand
 • Overzichtelijke camping
 • Veel activiteiten vlakbij de camping

Een gemoedelijke camping, kleinschalig en aan een meer; perfect voor de jonge kids. Het zwembad is verwarmd en bij slecht weer overdekt!

Les Bastets

Provence, Franse Alpen, Drôme, Frankrijk

 • Zwembad met uitzicht
 • Luxe dineren van een echte chefkok
 • Nederlandse animatie

Een frisse ochtendduik in het zwembad en daarna een potje voetbal met het animatieteam? Dat is een heerlijke dag op camping Les Bastets.

Beauregard

Jura, Frankrijk

 • Lenny Club
 • Midden in de Jura
 • Ruime plaatsen

Camping Beauregard ligt op maar 500 meter afstand van de rivier de l'Ain. Genoeg waterplezier! Je kunt er zwemmen, vissen en kano varen.

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com