Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met Nederlandstalige animatie

"Spelletjes spelen, mee doen aan animatie en de spelen in de miniclub word toch net iets makkelijker in eigen taal!"

Of het nu gaat over het begrijpen van spelregels, dansjes of informatie, in eigen taal is alles makkelijker. Spreek je geen Frans of Italiaans. Is je Engels niet perfect of misschien spreken ze op de camping wel heel slecht Engels? Dan is de aanwezigheid van een Nederlandstalig animatieteam een handig hulpmiddel. Doordat alle animatie onderdelen gewoon in het Nederlands zijn, is het voor iedereen goed te begrijpen en te verstaan. Is dat niet handig? Ook voor de kinderen is dit prettig. Zo staat er geen taalbarrière in de weg voor, bijvoorbeeld, het meedoen met de miniclub. Maar er zijn nog veel meer voordelen verbonden aan een camping met Nederlandstalige animatie. Die lees je op deze pagina allemaal!

Verstaanbaarheid voor iedereen

Van de kleinste kampeerders tot de oudste campinggasten. Wanneer er alleen in de taal van het land van bestemming een animatieprogramma bestaan, kan dit soms voor problemen zorgen. Misschien wil je wel heel graag mee doen met het animatieteam, maar als je niet met ze kunt communiceren wordt dit lastig. Al helemaal voor de kleine kinderen is het moeilijk om zich duidelijk te maken in een andere taal. Ook is het lastig voor kinderen om vriendjes en vriendinnetjes te maken in een animatieteam met allemaal buitenlandse kindjes.

Of wil je graag mee doen met spelletjes, maar snap je de spelregels niet, of zijn alle vragen in een andere taal? Dan is dit ook moeilijk. Ook daarom is het prettig als de spelletjes en activiteiten op de camping gewoon in eigen taal zijn. Zodat je je geen zorgen hoeft te maken tijdens de deelname aan alle animatie activiteiten.

Nederlandstalig trekt Nederlanders

Op campings met een Nederlandstalig animatieteam zul je ook veel Nederlandse gasten tegenkomen. Want wanneer er een animatieprogramma, speciaal in het Nederlands, beschikbaar is. Dan zal dit vele mede Nederlanders trekken. Dit kan een voordeel zijn voor de kinderen. Zodat ze makkelijk vriendjes maken op de camping. Hiermee kunnen ze samen mee omgaan en mee doen met alle spelletjes op de camping. Terwijl jullie met de ouders een gezellig drankje drinken.

Neem eens een kijkje bij alle campings met een Nederlandstalig animatieteam, en maak je verblijf voor het hele gezin zo aangenaam mogelijk!

Populaire bestemmingen

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Le Patisseau

Bretagne

  • Een echte familiecamping
  • Heerlijke schaduwplaatsen
  • Nederlands animatie

Camping Le Patisseau zorgt voor een echte familievakantie! De kids hoeven zich geen moment te vervelen met de Nederlandse animatie, de vele zwembaden en activiteiten.

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com