Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Verwarmd zwembad

"Niets is lekkerder dan een heerlijk warm zwembad tijdens je vakantie!"

Een zwembad op de camping zorgt voor eindeloos plezier. Lange dagen relaxen aan het zwembad, of een verfrissende duik nemen, meer heb je niet nodig. Het is alleen wel fijn dat een verfrissende duik, niet in een ijsbad is. Maar dat het zwembad op aangename temperatuur is om af te koelen. Dit is niet alleen fijn in het warme weer, maar ook als het iets kouder is, is een warmer bad een echt genot! Daarom is een kindvriendelijke camping met een verwarmd zwembad niet te missen tijdens de vakantie. Op deze pagina lees je alle voordelen van de aanwezigheid van een verwarmd zwembad op de camping!

Aangenaam zwemmen

Of het nu ontzettend warm is, of juist wat kouder is op de vakantiebestemming is een koud zwembad niet erg aangenaam. Je wilt heerlijk afkoelen tijdens warme dagen. Maar ook dan is het heel fijn als je in een ijskoud bad moet springen. Een verwarmd zwembad op de camping maakt zwemmen altijd prettig. Doordat de temperatuur stabiel is, is elke dag zwemplezier mogelijk. Je bent niet verbonden aan slechter weer. Hierdoor wordt je zwempret niet gedrukt en kun je er vanuit gaan dat je elke dag een duik kunt nemen!

Fijn voor kinderen

Het is niet alleen voor volwassen fijn om in een warm bad te springen. Maar ook voor de kleinere vakantiegangers is een verwarmd bad erg prettig. Voor een baby van een paar maanden is het namelijk niet zo fijn om in ijskoud water te dobberen. Dan is het heerlijk dat het water op een aangename temperatuur is. Zo kun je met het hele gezin, de hele vakantie lang door zwemmen! En hoef je je geen zorgen te maken voor je kinderen, of het water wel warm genoeg is of niet.

Je kunt voorafgaand van je reis checken of er een verwarmd zwembad aanwezig is op de kindvriendelijke camping. Zodat je je keuze daarop goed kunt afstemmen!

Populaire bestemmingen

La Plage

Zuid-Frankrijk, Limousin, Frankrijk

  • Meer met zandstrand
  • Overzichtelijke camping
  • Veel activiteiten vlakbij de camping

Een gemoedelijke camping, kleinschalig en aan een meer; perfect voor de jonge kids. Het zwembad is verwarmd en bij slecht weer overdekt!

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Kids-Campings.com