Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Guyonnière in de Vendée: leuke animatie!

Op zoek naar een grote camping met veel activiteiten? Kom naar Guyonnière!

Met het gezin op vakantie in de Vendée? Dan is Camping Village de la Guyonnière een zeer geschikte keuze. Deze vijfsterrencamping ligt ongeveer tien minuten van het strand, en op loopafstand van Lac du Jaunay. De camping is perfect voor gezinnen met kinderen, maar biedt ook rust voor wie hiernaar op zoek is. Er is een internationaal animatieteam dat van alle markten thuis is. Als animatrice op deze camping is geen enkele dag hetzelfde!

Camping

De camping is middelgroot met ruime kampeerplekken. Het is mogelijk om een chalet, stacaravan of een “Glamping” te huren. Deze laatste zijn bijzondere accommodaties met extra comfort.

Verspreid over de camping zijn er boerderijdieren. Vooral de kleine babygeitjes zijn erg in trek bij de kleintjes. Verder zijn er twee volleybalvelden, een voetbal- en basketbalveld, tafeltennistafels, een terrein voor jeu de boules en een tennisbaan.

Bij binnenkomst loop je meteen tegen het restaurant en de bar van de camping aan. De bar is een gezellige plek met een landelijk karakter, waar ’s avonds leuke activiteiten plaats vinden. Van samen voetbal kijken tot live muziek, er is altijd wel wat te doen voor jong en oud. Is het restaurant kan zowel binnen als buiten worden gedineerd. Er zijn speciale avonden waarbij mosselen met friet wordt gegeten. Naast de bar zit het zwembad met een glijbaan en stroomversnelling. Ook is er een overdekt zwembad, ideaal voor aquagym en baantjes zwemmen.

Activiteiten

De animatie is een belangrijk deel van de camping. Er wordt dan ook een breed scala aan activiteiten georganiseerd. Voor de jonge kinderen is er elke ochtend en middag miniclub, waar ze samen met het animatieteam kunnen knutselen, dansen en spelletjes kunnen doen. Elke avond is er mini-disco op het podium, waar de kinderen kunnen dansen met mascotte Lenny de Vos.

Naast de miniclub verzorgt het animatieteam sport(wedstrijden), aquagym, danslessen en spellen als levend stratego. ’s Avonds is er altijd wat te doen: live muziek, bingo, karaoke, een muziekquiz, disco-avond en elke week een show. Afgelopen jaar heb ik met ons animatieteam de musical Mamma Mia opgevoerd, waar de hele camping naar kwam kijken! Ook buiten de camping zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Zo kun je naar een avonturenpark, karten, kanoën en naar een wijnproeverij. 

Kortom: een gezellige familiecamping waar vanalles te doen is, maar waar ook rustig van de vakantie kan worden genoten!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Vergelijkbare campings

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Grande Tortue

Noord-Frankrijk, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Culturele bezienswaardigheden
  • Zwembad met glijbanen
  • Nederlands animatieteam

Camping la Grande Tortue is een familiecamping bij uitstek. De kinderen hebben hier de vakantie van hun leven met mascotte Lenny de Vos!

Lenny Club

 

logo_lenny_club

Op deze camping is Lenny de Vos aanwezig!

Lenny Club is dé ultieme animatiebeleving die kinderen de zomer van hun leven geeft en heeft als belangrijke kernwaarden kleinschaligheid, persoonlijkheid en professionaliteit. Vakantie vieren op een camping waar de Lenny Club aanwezig is belooft dan ook een prettige vakantie te worden, voor ouder en kind. Meer informatie over de Lenny Club.

Pagina delen

Twitter


Blogcategorieën

Kids-Campings.com