Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Verantwoord kamperen bij Roche d’Ully 

Ecologisch kamperen in de natuur in Frankrijk? Bij Roche d’Ully ben je aan het juiste adres. De campingeigenaren hebben als doel een Europees Ecolabel in de wacht te slepen en houden daarom graag rekening met de natuur en het milieu. Verschillende activiteiten staan hier in het teken van natuur en milieu. Zo kunnen de kinderen hun eigen groenten en fruit kweken in de moestuin en leren ze misschien zelfs (nieuwe) groenten eten!

Roche d'Ully - safaritenten

Foto van Roche d’Ully

Een dag op Roche d’Ully

Kindvriendelijk vermaak vind je op Roche d’Ully genoeg. In de zomeravonden staat een enthousiast animatieteam voor de kids klaar. Activiteiten als de miniclub staan hier bijna dagelijks op de planning, maar de animateurs nemen de kids ook graag mee op een bijzonder avontuur. Wat dacht je van een speurtocht of een potje pijl en boogschieten? Hier kan het allemaal! Extra fijn is dat de animateurs Nederlands spreken. Terwijl de kinderen zich vermaken vertrek jij naar de hammam of sauna voor een middag vol ontspanning. Of zoek een ligbed uit aan het zwembad en begin eindelijk aan dat ene spannende boek. Heb je juist zin in een actieve dag? Trek er dan op uit in de omgeving en kies een mooie wandel- of fietsroute uit.

Roche d'Ully - zwembad met uitzicht

Foto van Roche d’Ully

Een vakantie in de natuur

De ligging van Roche d’Ully sluit volledig aan op het groene karakter van deze camping. De camping ligt namelijk in een vogelreservaat en in de bergen. Hier verblijf je op een kampeerplaats of in een huuraccommodatie in het Juragebergte. De panoramische uitzichten over de groene bergen en wateren zijn echt adembenemend mooi. Avontuur ligt hier dan ook op de loer. Stap in een kano of breng een bezoek aan de grotten van Ornans. Al kun je hier als fietsliefhebber ook je hart ophalen. Vooral uitdagende mountainbike routes zijn er genoeg te vinden in de omgeving van Roche d’Ully.

Roche d'Ully - mountainbiken

Foto van Roche d’Ully

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

La Poche

Niels, 1 september 2015

Meest gezellige camping

Ik kom hier nu al 8 jaar, waarom? Het is de meest gezellige camping die er is. Iedereen kent elkaar en kan ook vaak goed met elkaar opschieten. Er zijn eigenlijk alleen maar Nederlanders waarvan veel kinderen. Het animatie team is elk jaar erg leuk, maar dit jaar waren het toch wel de leukste tot nu toe 😀 Maud en Nino zijn gewoon 2 hele gezellige mensen die s’avonds gezellig wat komen drinken met ons.  Ook een erg mooie omgeving waar veel te beleven valt!

Bezocht La Poche in juli 2015 met oudere kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com