Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

D-reizen

Makkelijk je vakantie boeken

D-reizen is 50 jaar geleden begonnen als gevolg van een spaaractie in de supermarkt van Dirk van den Broek. De actie hield in dat je kassabonnen kon sparen voor een busreis naar Italië. De actie was zo’n succes dat Dirk een eigen reisbureau opende aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam, onder de naam D-tours. D-tours werd later D-reizen en er werden al snel meer reisbureaus geopend in onder andere Haarlem, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Inmiddels heeft de Nederlandse reisorganisatie ruim 240 ruimbureaus door heel Nederland en bieden ze online reizen aan van meer dan 150 reisorganisaties.

Boeken bij D-reizen

De klant is koning bij D-reizen en je kunt dan ook zelf bepalen hoe je wilt boeken. Je kunt je reis helemaal zelf boeken via de website. Online kun je ruim 150 reisorganisaties met elkaar vergelijken, zodat je altijd de beste keuze maakt. Je kunt er ook voor kiezen om het helemaal uit handen te geven. Je geeft dan je wensen door aan een reisassistent die een geschikte reis voor je uitzoekt. Op verzoek kan de reis dan ook door de reisassistent geboekt worden en deze persoon blijft je contactpersoon wanneer je op vakantie bent. Makkelijker kan bijna niet. Heb je toch nog vragen over de reis die voor je is geboekt of die je zelf hebt geboekt, dan kun je D-reizen tot 11 uur ’s avonds telefonisch bereiken.

Campings met D-reizen

Kids-Campings.com